Odabrana djevojka sa Une koja je osvojila vikend u hotelu Emporium

Novogodišnji praznici u Udruženju ABC: Paketići za najmlađe…
28. Decembra 2013.
Otvorena Mreža – Alma Hadžić i Udruženje ABC uvezuju resurse
30. Januara 2014.

Marljivi tim koji se krije pod nazivom I love Una još jednom iznenađuje novim idejama. Glavni cilj osoba koje čine ovaj tim jeste širenje i eksponiranje ljepota naše jedinstvene rijeke Une.

Ovog puta oraganizirali su jedno malo takmičenje koje ne samo da je još jednom otkrilo bogatstvo Une, već i ljepotu krajiških djevojaka. Pod nazivom “Djevojke sa Une”, tim I love Una otvorio je album u kojem se našlo preko 50 fotografija lijepih djevojaka koje su svoju ljepotu uokvirile unskim ambijentom. 

Slanjem fotografija djevojke su imale priliku osvojiti prikladnu nagradu, a radilo se o vikendu u Hotel Emporium u Bihaću sa punim tretmanom za djevojku i još jednu osobu. Kvalitetan odmor u modernom apartmanu, kompletan tretman u luksuznom wellness-spa centru, uz mogućnost opuštanja u Lounge bar-u i uživanja u specijalitetima kuhinje hotela „Emporium“.

Djevojka koja je prikupila najveći broj lajkova, što je bio uslov za osvajanje ove nagrade je Almedina Kekić, sa brojem 747 lajkova.

Cilj je bio oformiti album dvostrukih ljepota  da pokažemo da su ovi krajevi pored prirodnih ljepota čuveni i po lijepim ženama.

Čestitamo pobjednici i želimo lijep provod te pozivamo naše Unoljupce da se i dalje nastave družiti sa I love Una ekipom.

P.S. – I dalje punimo naš album unskim ljepoticama. Imate sliku pokraj Une? Obavezno je pošaljite, a mi ćemo je s ponosom objaviti!

Dojmovi