Najbolji vicevi sa Balkana
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
Kako su bosanski minobacači preko Saudijske Arabije završili u rukama terorista u Siriji
U podrumu bombardovane zgrade koju su pripadnici terorističke organizacije Al Kaida koristili za skladištenje oružja u istočnom dijelu sirijskog grada Alepa novinar britanskog Independenta prošle godine je pronašao dokumente na kojima se nalazio i potpis Ifeta Krnjića, penzionisanog direktora fabrike BNT-TmiH iz Novog Travnika. Riječ je o garantnim listovima za minobacače proizvedene u BiH.
Zanimanje: Čudni putevi
Kategorija: Svijet
Agencija za nadzor nad tržištem BiH provjerava opasnu igračku "ljigavac"
Agencija za nadzor nad tržištem BiH upoznata je o povlačenju igračaka popularno nazvanih "ljigavci" s tržišta nekih država Evropske unije, a u toku su provjere dostupnosti tih igračaka na tržištu Bosne i Hercegovine, potvrđeno je za Klix.ba.
Zanimanje: Otrovni sastojci
Kategorija: BiH
Merkel: Susreti američkog i ruskog predsjednika trebaju biti normalna stvar
Njemačka kancelarka Angela Merkel smatra da bi susreti američkog i ruskog predsjednika trebali postati normalna stvar.
Zanimanje: Poruka kancelarke
Kategorija: Svijet
Korisnici Instagrama uskoro će znati kada su njihovi prijatelji online
Instagram kao i svaka druga društvena mreža ima integriranu opciju dopisivanja, ali problem je što korisnici ne znaju s kim se mogu dopisivati, odnosno ko je na mreži. Međutim, Instagram će ovu misteriju uskoro riješiti novom nadogradnjom.
Zanimanje: Nadogradnja mreže
Kategorija: Tehnologija
Jasna Duraković: Tražim javno izvinjenje od TVSA zbog narušavanja moga ugleda i časti
Profesorica na Fakultetu političkih nauka (FPN) u Sarajevu Jasna Duraković uputila je pismo žalbe rukovodstvu Televizije Sarajevo (TVSA) povodom, kako kaže, skandaloznog priloga emitovanog u BH dnevniku. Ona u pismu traži javno izvinjenje ove TV kuće zbog narušavaja njenog ugleda i časti.
Zanimanje: Prikazana u prilogu
Kategorija: BiH
Neymar: Ronaldo će promijeniti italijansku ligu i nogomet
Zvijezda Paris Saint-Germaina Neymar vjeruje da će novi napadač Juventusa Cristiano Ronaldo promijeniti Seriju A i učiniti italijanski nogomet "onakvim kakvim ga je on gledao kad je bio mlađi".
Zanimanje: Brazilac ga hvali
Kategorija: Sport