Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
U toku istraga: Zapaljena zastava BiH na zgradi državnih institucija u Mostaru
Sramotan čin dogodio se jutros u Mostaru, kada je na zgradi zajedničkih institucija u naselju Orca zapaljena državna zastava Bosne i Hercegovine.
Kategorija: BiH
Pročitajte kompletan tekst presuda kojom je Srbija proglašena krivom za genocid
U februaru 2007. godine Međunarodni sud pravde u Hagu izrekao je presudu u tužbi BiH protiv Srbije.Srbija je osuđena jer nije spriječila genocid niti je kaznila počinioce, piše Patria.
Zanimanje: MEĐUNARODNI SUD PRAVDE
Kategorija: BiH
HNS predložio budući izgled Javnog RTV servisa u BiH
Glavno vijeće Hrvatskog narodnog sabora (HNS) ponudilo je model budućeg ustroja Radio-televizije Bosne i Hercegovine kao Javni RTV sistema u Bosni i Hercegovini, piše Patria. Prema prijedlogu HNS, objavljen u petak nakon sjednice Glavnog vijeća HNS-a u Mostaru, budući Javni RTV sistem u BiH treba da se sastoji se od četiri programske komponente (servisa).
Zanimanje: ČETIRI MEDIJSKE KOMPONENTE
Kategorija: BiH
Život u Titovoj SFRJ: Vrijeme kada je radnik bio gospodin (VIDEO)
Historija govori da radnici nikada u praksi (bar u to vrijeme i unutar socijalističkih zemalja) nisu dignuti na takav pijedestal na kojem su bili u samoupravnoj Jugoslaviji. A zašto, dokazat će vam par činjenica koje se u današnje vrijeme nalaze van granica mogućeg.
Kategorija: Magazin
OFK ''Bihać'' dobio 25 torbi od Fondacije ''Idriz Jakupović''
Karavan ljudske dobrote i plemenitosti, u režiji Fondacije "IDRIZ JAKUPOVIĆ" danas je zastao u krugu OFK BIHAĆ. Prijatno druženje u klupskim prostorijama u Prekounju, okončano je podjelom 25 sportskih torbi za jednu ekipu OFK BIHAĆ.
Zanimanje: DONACIJA MLADIM NOGOMETAŠIMA
Kategorija: Krajina
Trostruko ubistvo u Sanskom Mostu: Osumnjičeni uhapšen, motiv još nepoznat
U naselju Vrhpolje u Sanskom Mostu dogodilo se trostruko ubistvo, javlja reporter portala Avaz.ba.
Zanimanje: U naselju Vrhpolje
Kategorija: Krajina