Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
Novalić mora osigurati izvršenje presuda Ustavnog suda
Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH okončao je dvodnevnu sjednicu usvojenim zaključkom kojim je zadužio premijera Federacije BiH Fadila Novalića da u skladu s ustavnim obavezama osigura izvršenje nekoliko presuda Ustavnog suda Federacije BiH.
Zanimanje: PFBiH / Okončana sjednica
Kategorija: Krajina
Bihać: Asfaltiranje raskopanih ulica od petka
BIHAĆ, 25. aprila - Nakon završene procedure izbora izvođača radova za asfaltiranje bihaćkih ulica u kojima su završeni radovi na KFW projektu, ovih dana trebali su otpočeti pripremne za polaganje asfalta.
Zanimanje: Izvođač uveden u posao
Kategorija: Krajina
USK: Vijeće mladih u Skupštinskoj komisiji za obrazovanje
Na jučerašnjoj sjednici Skupštine Unsko-sanskog kantona, u okviru Prijedloga poslovnika Skupštine, poslanici su jednoglasno prihvatili amandman zastupnika Kenana Keserovića kojim se omogućuje predstavnicima Kantonalnog vijeća mladih da sa svoja dva člana učestvuju kao ravnopravni članovi skupštinske Komisije za obrazovanje, nauku, kulturu, sport i mlade.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Vrijeme, putevi i radari na području USK
Danas se u Hercegovini, zapadnoj i sjeverozapadnoj Bosni očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U ostaku naše zemlje, uglavnom, sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima ponegdje na zapadu Hercegovine je moguća slaba kiša. Vjetar, umjeren do jak, južni i jugozapadni. Dnevne temperature od 17 do 23 °C.
Zanimanje: U KRAJINI PRETEŽNO OBLAČNO
Kategorija: Krajina
ABC vas vodi na koncert Dejana Matića u The Best klubu
Klub The Best se polako popunjava sa rezervacijama za koncert Dejana Matića koji će se održati 28.04.2017. godine u petak. Karte u pretprodaji po cijeni od 10.00 KM možete nabaviti u caffe baru Le Monde i butiku De Luxe, dok će cijena ulaznice na noć koncerta iznosi 15.00 KM. Broj ulaznica je ograničen ,a rezervacije možete izvršiti putem facebooka ili na brojeve telefona 066 909 523 i 062 605 555 (VIBER).
Zanimanje: NAGRADNA IGRA
Kategorija: ABC market
Kad neće MMF, hoće domaće banke: Vlada FBiH se zadužila za 30 miliona KM
Federalno ministarstvo finansija je na današnjoj aukciji putem Sarajevske berze vrijednosnih papira ponudilo na prodaju 3.000 trezorskih zapisa Federacije Bosne i Hercegovine nominalne vrijednosti 10.000,00 KM po jednom trezorskom zapisu.
Zanimanje: SARAJEVO
Kategorija: BiH