Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
Džumhur teškom mukom savladao Mullera za polufinale Challengera u Bloisu
Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur (94., ATP) plasirao se u polufinale 43.000 eura vrijednog ATP Challenger turnira u francuskom Bloisu.
Kategorija: Sport
Teletović: Nisam se oprostio od reprezentacije BiH, bit ću Vujoševiću na raspolaganju u budućnosti
Mirza Teletović, kapiten košarkaške selekcije BiH, nije rekao zbogom reprezentaciji naše zemlje, kako su pojedini mediji, ne provjeravajući činjenično stanje, prenijeli.
Kategorija: Sport
USK: Registracija vozila uskoro i bez izmirenih obaveza komunalnih usluga
U Bihaću je jučer zasjedala Vlada Unsko-sanskog kantona. Između ostalog razmatran je Prijedlog mišljenja o Inicijativi poslanika u Skupštini Unsko-sanskog kantona Damira Hodžića za izmjenu Zakona o komunalnim djelatnostima, a koja se odnosno izmjenu odredbe člana 36. predmetnog Zakona.
Zanimanje: Vlada USK ukinula odredbu
Kategorija: Krajina
Demant Muzeja USK na članak ''Muzej I zasjedanja AVNOJ-a zatvoren za turiste''
Na adresu našeg portala stigao je Demant stručnog kolegija Muzeja USK na pisanje portala o neradu ove institucije.
Zanimanje: Reakcija Stručnog kolegija JU Muzej USK-a
Kategorija: Krajina
Nagrađeni najuspješniji učenici osnovnih i srednjih škola sa područja USK
U organizaciji Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta USK, u sali Muzeja Avnoja-a, danas je upriličena svečana ceremonija dodjele priznanja i nagrada najuspješnijim učenicima osnovnih i srednjih škola s područja Unsko-sanskog kantona za školsku 2016/2017.godinu.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Gradonačelnik potpisao ugovore sa javnim kuhinjama Merhamet i Imaret
Šuhret Fazlić, gradonačelnik Bihaća sa čelnim ljudima javnih kuhinja Imaret i Merhamet potpisao je Ugovore o dodjeli financijskih sredstava za rad javnih kuhinja u 2017. godini.
Zanimanje: Organizovan i iftar za korisnike
Kategorija: Krajina