Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
Plavi kit stigao u BiH: U sarajevskoj školi otkriven dječak koji je igrao opasnu igricu
U jednoj sarajevskoj osnovnoj školi otkriveno je krajem prošle sedmice da učenik igra igricu poznatu kao „Plavi kit“, potvrdio je direktor ove škole za agenciju Patria.
Zanimanje: PRIJAVLJENO POLICIJI I MINISTARSTVU
Kategorija: BiH
Poruka mladima Prijedora: Dan bijelih traka je pitanje ljudskosti i budućnosti
"Prije 25 godina u našem gradu ubijeno je 102 djece. Ubijeni su jer je njihovo postojanje stajalo na putu ideolozima razdvajanja naroda i etnički čiste države u kojoj nije bilo mjesta za one koji nisu Srbi", poručuju aktivisti i aktivistkinje Inicijative "Jer me se tiče" iz Prijedora.
Zanimanje: ZA BOLJI PRIJEDOR
Kategorija: BiH
Počelo suđenje Amiru Zukiću i ostalima
Suđenje generalnom sekretaru Stranke demokratske akcije (SDA) Amiru Zukiću i još osam optuženih za više krivičnih djela, počelo je u sarajevskom Općinskom sudu čitanjem optužnice, te uvodnim riječima Tužilaštva i dijela odbrane.
Zanimanje: Generalni sekretar SDA
Kategorija: BiH
Telekom operaterima u BiH se otvaraju vrata za uvođenje 4G mreže
Vijeće ministara BiH danas je, na prijedlog Ministarstva komunikacija i prometa i ministra Ismira Juska, usvojilo Politiku sektora elektronskih komunikacija u Bosni i Hercegovini za 2017-2021. godine i Akcioni plan za provođenje politike.
Zanimanje: Vijeće ministara BiH
Kategorija: BiH
Kolege iz Mostara dale podršku dekanesi Hadžović-Džuvo
Nakon što je represivnim metodama i nezakonito pokušana smjena dekanese Medicinskog fakulteta u Sarajevu Almire Hadžović-Džuvo koja je krenula od direktorice KCUS-a Sebije Izetbegović i njenog odanog tima, podrška stiže i od struke i od kolega, piše agencija Patria.
Zanimanje: POKUŠANA NEZAKONITA SMJENA
Kategorija: BiH
BHRT ispunio programski plan za prošlu godinu uprkos dugovanjima
Neefikasan sistem finansija javnih radiotelevizijskih (RTV) servisa te veliki dug entitetskih emitera prema državnoj Bosanskohercegovačkoj radio televiziji (BHRT) uzrokovali su da ova medijska kuća prethodnu godinu završi s višemilionskim dugovanjima.
Kategorija: BiH