Najbolji vicevi sa Balkana
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
Prakticirajući vjernici zdraviji u odrasloj fazi života
Nova studija kaže da su osobe koje su u mladosti prisustvovale sedmičnim vjerskim obredima ili koje su svakodnevno obavljale molitve zadovoljnije i pozitivnije u trećoj životnoj dobi.
Zanimanje: Zdrava religija?
Kategorija: Lifestyle
Sarajka Enida Glušac je junakinja koja dokazuje da rak dojke nije nepobjediv
Oktobar je mjesec borbe protiv raka dojke. Obilježava se u gotovo svim zemljama svijeta brojnim edukativnim akcijama koje imaju samo jedan cilj – potaknuti žene na redovne preglede. A da rak dojke nije nepobjediv dokaz je naša sagovornica Enida Glušac, heroina koja se godinama bori protiv ove opake bolesti.
Zanimanje: Hrabro, glavu gore
Kategorija: Lifestyle
Monaco ponovo razočarao, slabašni Nimes odolio napadima Falcaa i ekipe
Nogometaši Monaca i Nimesa podijelili su bodove na Louisu II u okviru 6. kola Ligue 1 odigravši neriješeno 1:1.
Zanimanje: Ligue 1
Kategorija: Sport
Prevareni kupci stanova u Tuzli u subotu podižu šatorsko naselje
Prevareni kupci u Stambeno-poslovnom objektu (SPO) "15. maj" u naselju Brčanska Malta u Tuzli sutra će podići šatorsko naselje ispred zgrade u koju još uvijek nisu uselili, iako su trebali prije skoro devet godina.
Zanimanje: Ogorčeni na nadležne
Kategorija: BiH
Tragedija kod Las Vegasa: Otac ubio dvoje djece i suprugu pa izvršio samoubistvo
Dvoje djece i majka ubijeni su jutros u američkom gradiću Henderson, u blizini Las Vegasa, a pretpostavlja se da ih je ubio otac odnosno suprug koji je potom počinio samoubistvo.
Zanimanje: Zapalio kuću
Kategorija: Svijet
Deset zabavnih trikova za pospremanje doma
Iako je čišćenje doma uglavnom posao koji nastoje svi izbjeći, poznato je da ovaj krajnje dosadan i nezgodan zadatak može imati pozitivan efekt na vaše zdravlje.
Zanimanje: Vrijedi probati
Kategorija: Lifestyle