Pizza bestellen Graz Lieferservice Graz
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
Bišćanka Azra Dedić osvojila bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu
Azra Dedić, članica judo kluba Una iz Bihaća, osvojila je bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u judu za osobe sa intelektualnim poteškoćama.
Zanimanje: Članica judo kluba Una
Kategorija: Krajina
Na ulazu u Bihać podignuta zastava Petog korpusa Armije RBiH
U sklopu obilježavanja jubilarne 25. godišnjice formiranja 5. korpusa Armije R BiH Gradska uprava Bihaća zajedno sa Organizacionim odborom za obilježavanje 25. godina od formiranja “Sile nebeske” organizirao je svečanost podizanja ratne zastave 5. korpusa na jarbol koji je postavljen na jedan od najprometnijih ulaza u grad Bihać.
Zanimanje: 25. godišnjica formiranja 5. korpusa
Kategorija: Krajina
Raspisana potjernica za Ivicom Todorićem
Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo raspisalo je potjernicu za Ivicom Todorićem protiv kojeg je određen istražni zatvor i pokrenuta istraga, a nedostupan je hrvatskom pravosuđu.
Zanimanje: Pokrenuta istraga
Kategorija: Hrvatska
Koliko smo zaista zavisni od mobilnog telefona?
Ljudi u prosjeku prime ili odbiju 22 telefonska poziva svakog dana i pošalju ili prime 23 SMS poruke dnevno, utvrđeno je istraživanjem.
Zanimanje: nije iznenađenje
Kategorija: Magazin
Navike zbog kojih ostavljate neprofesionalan dojam
Ponekad nesvjesno ostavljamo neprofesionalan dojam na radnom mjestu te svojim navikama polagano rušimo reputaciju o našim vještinama i uloženom trudu. I svaka od njih dio su određenih faza naše karijere, no, ako ne radite na njima, one mogu donijeti štetu.
Zanimanje: One vam mogu donijeti štetu
Kategorija: Magazin
Izvoz iz BiH veći za 17,9 posto, a uvoz 12,6 posto
Bosna i Hercegovina je u devet mjeseci ove godine ostvarila izvoz u vrijednosti osam milijardi i 95 miliona KM, što je za 17,9 posto više nego u istom periodu prošle godine, dok je uvoz iznosio 13 milijardi i 306 miliona KM, što je više za 12,6 posto.
Zanimanje: Izvoz u vrijednosti 8 milijardi i 95 miliona KM
Kategorija: BiH