Pizza bestellen Graz Aktuelne vijesti iz BiH Vicevi smesno mujo i haso
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
Gremio savladao Pachucu i ušao u finale Svjetskog klupskog prvenstva
Nogometaši Gremija su savladali Pachucu s minimalnih 1:0 i na taj način se plasirali u finale Svjetskog klupskog prvenstva u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Zanimanje: Minimalan trijumf
Kategorija: Sport
Većinu pitanja u državnom parlamentu BiH postavljaju petorica poslanika, ostali "spavaju"
Ko su poslanici koju uistinu rade i pokreću incijative u parlamentima najpreciznije pokazuju statistike. Tako u Predstavničkom domu državnog parlamenta pitanja i inicijative pokreću jedni te isti poslanici, dok ostali "spavaju", ali redovno primaju plaću.
Zanimanje: Plaćena šutnja
Kategorija: BiH
Mačke zamijenile zvijezde na naslovnicama kultnih albuma
Digitalni umjetnik Alfa Martini odlučio je unaprijediti covere kultnih muzičkih albuma na kojima je ljude zamijenio razigranim mačkama.
Zanimanje: Simpatični posteri
Kategorija: Magazin
Wolfsburg i Leipzig remijem otvorili 16. kolo
Susretom između Wolfsburga i Leipziga počelo je 16. kolo njemačke Bundeslige.
Zanimanje: Bundesliga
Kategorija: Sport
Trojica osumnjičenih za pljačku tržnog centra "Bingo" predati Tužilaštvu KS
Mirza Turković, Haris Priganica i Mugdim Omanović, koji se sumnjiče za pljačku tržnog centra "Binog" u Bugojnu i poslovnice u Hadžićima, predati su večeras Tužilaštvu KS.
Zanimanje: Otuđili 170.000 KM
Kategorija: BiH
Sarajevski vatrogasci ugasili požar u zgradi na Alipašinom Polju
Požar koji je večeras oko 18:45 sati izbio u stambenoj zgradi na Alipašinom Polju u Sarajevu, lokalizovan je brzom intervencijom ekipa Profesionalne vatrogasne brigade KS.
Zanimanje: Nema povrijeđenih
Kategorija: BiH