A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
Grabar-Kitarović: Nije istina da je tokom Vučićeve posjete Hrvatskoj zapaljena srpska zastava
Srbija sada mora utvrditi je li Vojislav Šešelj zaista učinio to što kaže da jeste, a u slučaju da se utvrdi kako je zaista gazio hrvatsku zastavu, trebao bi biti adekvatno i kažnjen, rekla je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u četvrtak tokom obilaska otoka šibenskog arhipelaga i priobalja Šibensko-kninske županije u koju je privremeno izmjestila svoj ured.
Zanimanje: Goruća tema
Kategorija: Regija
Stariji muškarac preminuo na autobuskom stajalištu u centru Sarajeva
Stariji muškarac je preminuo na autobuskom stajalištu u ulici Zelenih beretki, tačnije preko puta Doma oružanih snaga, u centru Sarajeva.
Zanimanje: Nepoznat identitet
Kategorija: BiH
Dodik: RS nije imala posljedice što sam ja na američkoj "crnoj listi"
Predsjednik RS-a Milorad Dodik ne smatra da će mu i Evropska unija uvesti sankcije, na šta su pozivali određeni pojedinci i u američkom kongresu.
Zanimanje: Skrivanje iza RS
Kategorija: BiH
Crnadak i Sakamota: Japan želi ulagati u konkretne projekte u BiH
Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak primio je danas u nastupnu posjetu ambasadora Japana u Bosni i Hercegovini Hideyuki Sakamota.
Zanimanje: BiH
Kategorija: BiH
Najbolji berberi iz regije u Sarajevu biraju prvu bradu grada
U nedjelju, 13. maja u sarajevskom SCC-u će se održati jedinstveni izbor najbolji brada grada pod nazivom "Prva brada grada".
Zanimanje: Jedinstven izbor
Kategorija: Lifestyle
Džaferović: Opravdano bi bilo da na hitnoj sjednici raspravljamo o naoružavanju susjeda i RS-a
Zamjenik predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Šefik Džaferović poručio je u izjavi za Klix.ba kako će BiH nastaviti razvijanje namjenske industrije. On ističe da SNSD-ov zahtjev nije opravdan te da bi bilo opravdano zakazati hitnu sjednicu Zastupničkog doma PSBiH zbog naoružavanja susjednih zemalja i izjava predsjednika bh. entiteta RS Milorada Dodika.
Zanimanje: Neće biti kvoruma
Kategorija: BiH