A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
Najdugovječnije predstave u bh. teatrima: Neke je nemoguće pogledati samo jednom
Predstave koje se na pozorišnim daskama kontinuirano i u istoj glumačkoj postavi izvode decenijama i pri tom igraju za kartu više potvrda su kvaliteta kulturnog života, a u historiji bh. teatra nisu rijetkost.
Zanimanje: Bezvremena djela
Kategorija: Lifestyle
Brazilka preminula nakon što je 11 dana bila živa zakopana u sanduku
Brazilka Rosangela Almeida dos Santos (37) umrla je u sanduku iz kojeg se 11 dana borila da izađe, nakon što je živa sahranjena.
Zanimanje: Proglasili je mrtvom
Kategorija: Svijet
Bill Clinton: Kosovo će uvijek u mom srcu imati posebno mjesto
Uz Donalda Trumpa i Rexa Tillersona, desetu godišnjicu jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosovu su čestitali i bivši američki predsjednici Bill Clinton i George Bush.
Zanimanje: Deseta godišnjica
Kategorija: Svijet
Bačena eksplozivna naprava na diskoteku Mirsada Kukića
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK) zaprimili su prijavu da je na diskoteku QM u Banovićima bačena eksplozivna naprava, potvrđeno je za Klix.ba
Zanimanje: Policija na terenu
Kategorija: BiH
Plus size žene na London Fashion Weeku protestvovale zbog "nedostatka oblina"
U svijetu mode danas ima mnogo nedostataka, nedostaje različitosti kada je riječ o rasi, starosnoj dobi i sposobnostima, a mali korak naprijed bi bilo udaljavanje od ideala o ultra mršavim modelima.
Zanimanje: U intimnom rublju
Kategorija: Lifestyle
Melanija i Donald Trump posjetili povrijeđene u pucnjavi na Floridi
Američki predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania posjetili su u petak osobe ranjene u pucnjavi koju je počinio 19-godišnji Nikolas Cruz u srednjoj školi na čije je ponašanje savezna policija bila upozorena, ali nije reagovala te je zbog toga FBI u fokusu optužbi. 
Zanimanje: Pohvalili ljekare
Kategorija: Svijet