Bauunternehmen Baufirma Salzburg Trockenbau Salzburg Trockenbau Unternehmen Salzburg Spengler Salzburg Aussenputz Salzburg Fliesenleger Salzburg Innenputz Salzburg Schlosser Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ABC portal ovim putem predstavlja poduzetnike, političare i ostale ličnosti čiji rad ili poslovanje imaju određeni uticaj na ekonomske tokove i ostala društvena kretanja na području USK-a i šire. Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način.

Ukoliko želite da se i vaše predstavljanje nađe u ovoj kategoriji, među ostalim uspješnim poduzetnicima i političarima, jednostavno nas kontaktirajte i pošaljite nam podatke potrebne za izradu vaše on-line prezentacije na našem portalu.
Zadnje dodani:
Inicijativa Šušnjar Adisa: Grad Bihać da subvencira kupovinu prvog stana mladim bračnim parovima
U skladu s članom 93. Stav 1. Poslovnika Gradskog vijeća podnosim inicijativu da Grad Bihać subvencira kupovinu prve stambene jedinice mladim bračnim parovima u iznosu do 10.000 KM.
Zanimanje: U iznosu do 10.000 KM
Kategorija: Krajina
Uznemirujuće: Djevojka na društvenim mrežama uživo prenosila svoju pogibiju!
Juče ujutro u ruskoj republici Tatarstan desila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila 22-godišnja djevojka iz Kazanja.
Kategorija: Magazin
Kako sve možete iskoristiti koru od banane
Banane su puno više od fine brzinske poslastice. Mogu vam pomoći sa spavanjem, čak i da smirite bolove u stomaku.
Kategorija: Ishrana
Pomjerite kazaljke: Noćas počinje ljetno računanje vremena
Ovog vikenda, tačnije u noći s 25. na 26. mart počinje ljetno računanje vremena, što znači da se sat pomiče za jedan sat unaprijed.
Kategorija: Magazin
Dubai ima najbrže policijske automobile na svijetu, dostižu brzinu od 407 km/h
Policija u Dubaiju predstavila je 14 novih superautomobila, među kojima su Bugatti Veyron, Ferrarri FF i Lamborghini Aventador. Riječ je i najbržim policijskim automobilima na svijetu.
Kategorija: AutoMoto
Zmajevi pobjedu protiv Gibraltara trebaju osigurati već u prvom poluvremenu
Bh. nogometna reprezentacija večeras u Zenici igra petu utakmicu kvalifikacija za odlazak na Mundijal koji će se 2018. godine održati u Rusiji. Protivnik je Gibraltar koji je u dosadašnja četiri okršaja primio sedamnaest golova.
Kategorija: Sport