Najbolji vicevi sa Balkana
Oglašavanje

Kampanja na internetu može imati znatno veći učinak od kampanje iste cijene u nekom od klasičnih medija. Naime, svrha reklame je da bude viđena a mi Vam garantujemo da će vašu reklamu na našem portalu vidjeti veći broj  posjetilaca nego na bilo kojem drugom mediju na našem kantonu.

Reklamni baneri

Banneri se prikazuju na naslovnoj stranici ABC portala i u svakoj od tematskih rubrika. Ova opcija omogućuje i svakodnevno praćenje statistika i rezultata oglašavanja.

Oglašavanjem na duži vremenski period ostvarujete značajne popuste.


Snimanje promotivnog videa

Pored toga nudimo mogućnost snimanja promotivnog video materijala za vašu firmu, za sve prilike. Obrađeni video materijali ostaju u vašem vlasništvu a mi ćemo ih također objaviti u formi promotivnog priloga na našem portalu. S obzirom da naši video prilozi bilježe veliku gledanost savjetujemo Vam da iskoristite ovaj jedinstveni način reklamiranja.

 
Sponzorirani članak

Putem sponzoriranih članaka koji se objavljuju na naslovnoj stranici portala ABC.ba, u kategoriji po želi kupca, moguće je promovirati bilo kakve vrste kampanja, akcija, informacija i sl. Osim na naslovnici samog portala, sponzorirani članci se plasiraju i putem eksternih alata Udruženja ABC, odnosno putem društvenih mreža.


Adresar & Upoznajte        

U sekciji Upoznajte (bigrafije i drugi vidovi predstavljanja ličnosti) i sekciji Adresar (katalog firmi sa pripadajućim podacima) moguće je predstaviti određeno pravno, odnosno fizičko lice. Stavke iz ovih sekcija istaknute su i na naslovnoj stranici portala po sistemu slučajnog odabira (random).
Iskoristite ovu priliku i predstavite se javnosti na jedinstven način uz simboličnu cijenu. Ova usluga je trajnog karaktera.

Napomena: Na raspolaganju su i pakteti usluga sa kombinacijama gornjih vidova promocije po želji kupca uz jedinstvene cijene. Ovakvim načinom oglašavanja ostvarujete dodatne popuste.

Upite o zakupu reklamnog prostora šaljite na:
E-mail: info@abc.ba