Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 12.06.2017. u 00:05  

„Hotel Nacional“ u Cazinu

Poznat datum koncerta Dine Merlina u Starom gradu „Ostrožac“

Dino Merlin za Krajišnike priprema spektakl na tvrđavi Ostrožac, gdje je prije nekoliko godina oduševio hiljade posjetilaca. Sigurno je da je informacija o njegovom koncertu obradovala fanove u cijeloj Krajini i da će se tražiti karta više.

Poznat datum koncerta Dine Merlina u Starom gradu „Ostrožac“
velika slika

Stari grad Ostrožac u Krajini 31. jula će ugostiti show “Hotel Nacional”, potvrđeno je iz menadžmenta Dine Merlina. Smještena na uzvišenju iznad Une, tvrđava Ostrožac nalazi se na listi nacionalnih spomenika i pravi je dragulj među srednjovjekovnim utvrdama u Bosni i Hercegovini, a na ovom sasvim posebnom lokalitetu Dino Merlin održao je koncert davne 2000. godine u okviru turneje “Sredinom”.

Organizator koncerta Magaza u saradnji sa Stage Art najavljuje da publiku koja će u Ostrožac 31. jula stići iz svih dijelova Bosne i Hercegovine, ali i susjednih država očekuje izvrstan show kao i jedinstvena energija koju na scenu donosi ovaj umjetnik. “Vrelo ljeto, vrela noć, vi i ja…jedna divna melodija”, stih je kojim Dino Merlin najavljuje ovaj koncert.

Ulaznice za koncert u prodaju kreću u srijedu, 14. juna, na svim prodajnim mjestima mreže Kupikartu, putem portala www.kupikartu.ba, kao i na sljedećim ovlaštenim prodajnim mjestima u BiH:

  • Bihać: Nacionalni park Una, Poslovni centar Adna, Poslovni centar Bingo
  • Bosanska Krupa: Turistička agencija Krupaturist, Poslovni centar Adna
  • Cazin: Dom kulture (Kulturni centar), Poslovni centar Adna, Poslovni centar Bingo
  • Velika Kladuša: Poslovni centar Adna, Radio Velika Kladuša - Nacionalni park Una
KOMENTARI