Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 14.04.2017. u 18:37   |  Izvor: Sponzorirano 

PU Centar za obrazovanje odraslih

E.R.M Cazin: ÖSD ispit iz Njemačkog 5. i 6. maja

Obavještavamo polaznike PU Centra za obrazovanje odraslih E.R.M Cazin i sve zainteresirane da će se 05.05.2017. i 06.05.2017. održati ÖSD ispit iz Njemačkog jezika.

Ispit će se održati u prostorijama Medrese Džemaluddin Čaušević u Cazinu. Kandidati su obavezni sa sobom ponijeti ličnu kartu i kopiju lične karte ili pasoš i kopiju pasoša te ukoliko imaju položen/položene dio-dijelove ispita trebaju ponijeti diplomu/diplome o položenom dijelu/dijelovima ispita ili potvrdu, šifru ispitivača i broj testa.

OD MJESECA JUNA 2017 GODINE NA ISLAMSKOM PEDAGOŠKOM FAKULTETU U BIHAĆU ĆE SE ODRŽAVATI I POLAGANJE ÖSD ISPITA ZA STICANJE ÖSD CERTIFIKATA.

Također obavještavamo sve zainteresirane da je u toku upis druge generacije za pomoćnika njegovatelja/ica po nastavnom planu i programu koji je prilagođen nastavnim planovima i programima zemalja EU, s mogućnošću zapošljavanja u inostranstvu.
 
Pored ispita i škole za pomoćnike njegovatelja/ica naš centar nudi i kurseve Njemačkog jezika kao što su redovni kurs u trajanju od 3 mjeseca po cijeni od 160 KM koji se odvija dva puta sedmično i Intenzivni kurs  koji se odvija svakim radnim danom po 3 nastavna časa. Isto tako nudimo i pripremnu nastavu za polaganje OSD ispita.
 
Za sve dodatne informacije svi zainteresirani se mogu obratiti na broj telefona: 037/511-911 ili doći lično u kancelariju koja se nalazi u ulici Irfana Ljubijankića br 10 (stara autobusna stanica Cazin).

KOMENTARI