Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 26.02.2017. u 18:13   |  Izvor: ABC.ba 

Bezvremenski zagrepčani oduševili bišćane

Parni Valjak održao koncert za pamćenje u Bihaću (FOTO+VIDEO)

Bezvremenski zagrebački bend Parni Valjak oduševio je bihaćku publiku u prepunoj dvorani Luke, priredivši nezaboravnu noć za sve generacije.

Parni Valjak održao koncert za pamćenje u Bihaću (FOTO+VIDEO)
velika slika

U organizaciji StageArt-a i Bihaćke pivovare, kao treći koncert u nizu nazvanom Winter Fest, bihaćkoj publici Parni Valjak je priredio noć za pamćenje.

Produkcija, razglas i energija koju imaju bili su na vrhuncu, a publika željna njihovih najvećih hitova, dočekala ih je velikim pljeskom od samog izlaska benda na pozornicu. Bišćani su sa Akijem tokom cijelog koncerta pjevali najveće hitove jednog od najpopularnijih bendova regije, koji nastupa već preko 4 decenije.

Parni valjak - Ljubavna (Live @ Bihać)

Bezvremenski zagrebački bend Parni valjak oduševio je bihaćku publiku u prepunoj dvorani Luke, priredivši nezaboravnu noć za sve generacije. http://abc.ba/novost/50544/parni-valjak-odrzao-koncert-za-pamcenje-u-bihacu

Posted by ABC.ba on 26. Februar 2017


'Godine im ne mogu ništa.', 'Ovo je Valjak u najboljem izdanju.', 'Ovakav Parni Valjak još će dugo žariti i paliti.', 'Sjajan koncert dostojan samo najvećih. - bili su samo neki od komentara posjetitelja sinoćnjeg koncerta u Bihaću koji su bend ''natjerali'' da se 3 puta popne na binu.

Bezvremenski bend Parni valjak održao je u ispunjenoj dvorani Luke koncert koji će bišćanima ostati urezan u pamćenje.

Posted by ABC Škljoc on 26. Februar 2017
KOMENTARI