Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 06.01.2017. u 14:49   |  Izvor: ABC.ba 

Drugi Winter Story koncert u gradu na Uni

Massimo Savić krajem mjeseca dolazi u Bihać

Jedan od najkarizmatičnijih pjevača i najupečatljivijih vokala na ovim prostorima - MASSIMO, nastupit će 28. januara u dvorani Luke u Bihaću u sklopu Winter Story projekta kojeg realiziraju Stage ART i Bihaćka pivovara.

Massimo Savić krajem mjeseca dolazi u Bihać
velika slika

Vezano: PREMIJERA: Massimo izdao novi singl “1000 ljudi”

U sklopu Winter Story-a, tokom zimske sezone, planirana je serija od nekoliko koncerata najvećih imena u regionu u gradu na Uni, a nakon već održanog koncerta S.A.R.S-a nastup Massima Savića drugi je koncert u nizu. 

Massimo Savić stiže u Bihać

Massimo Savić, jedan od najtraženijih i najkvalitetnijih pjevača na ovim prostorima, a zahvaljujući Stage ART d.o.o Bišćani će 28. januara uživati u njegovom velikom koncertu u gradu na Uni #ABCba #massimosavic #stageart #bihac

Posted by ABC Škljoc on 6. siječnja 2017

Massimo će istinskim glazbenim sladokuscima priuštiti toplo glazbeno putovanje u hladnim zimskim danima, uz pregršt hitova, poput „Suze nam stale na put", „Iz jednog pogleda", „1 dan Ljubavi", „Zar više nema nas", pa do kultnih, starih pjesama, poput „ Stranac u noći", „Sjaj u tami", „Gracija"...

Kupovina ulaznica bit će kao i uvijek omogućena u uličnoj prodaji, turističkim agencijama, radio Bosanska Krupa i u dvorani Luke. 

Vidimo se u petak 28. januara s početkom u 20:00 h u dvorani Luke  u Bihaću.

KOMENTARI