Najbolji vicevi sa Balkana
Objavljeno: 22.12.2016. u 11:34   |  Izvor: ABC.ba 

Vrijeme darivanja u gradu na Uni

Uoči večerašnjeg koncerta S.A.R.S. se odrekao autorskih prava u korist mališana centra ''Duga''

Bišćani će po svemu sudeći aktualnu 2016. godinu ispratiti u stilu. Naime, posljednjeg vikenda "stare" godine u gradu Bihaću će po četvrti put nastupiti beogradski bend S.A.R.S. Druženje sa grupom S.A.R.S., zakazano 23. decembra, zajedno realiziraju Bihaćka pivovara i koncertna agencija Stage ART i to u sklopu zajedničkog projekta nazvanog "Winter Story". Bit će ovo odlična prilika da se građani našeg grada još jednom pokažu kao odlična koncertna publika.

Uoči večerašnjeg koncerta S.A.R.S. se odrekao autorskih prava u korist mališana centra ''Duga''
velika slika

S obzirom da je vrijeme darivanja u gradu na Uni, socijalno osviješteni Beograđani odlučili su sredstva koja ih slijede od autorskih prava sa bihaćkog koncerta donirati u humanitarne svrhe. Budući da se radi o nimalo malom iznosu, ovaj hvale vrijedan potez će obradovati mališane iz Centra za nezbrinutu djecu ''Duga'', a bend S.A.R.S. će se na taj način odužiti Bišćanima koji će ih već treći put ugostiti.

Winter Story: S.A.R.S.

Winter Story zajednički je projekat dobro poznatih brendova Bihaćke pivovare i Stage ART-a, a uključuje seriju koncerata najvećih imena u regionu tokom zimske sezone u gradu na Uni. Imena drugih izvođača još uvijek su "strogo čuvana tajna", tako da u ovom trenutku svu energiju i raspoloženje možemo usmjeriti na prvo najavljeni koncert poznatih SARS-ovaca. 

Da se publika u Bihaću i bend S.A.R.S. dobro poznaju pokazano je na već dva održana koncerta koje je naš portal kao medijski pokrovitelj pratio. 

Ovom prilikom prisjetimo se prizora koji su obilježili prvu polovinu koncertne 2015. godine u gradu na Uni kada je nekoliko hiljada prisutnih sa mobitelima i upaljačima pjevalo iz svega glasa.

S.A.R.S. ne slovi bez razloga za jedan od najpopularnijih regionalnih bendova, koji puni dvorane širom bivše države i čije pjesme su neizostavne na playlistama širom regije. Bend iza sebe ima bezbroj koncerata, a jedan od njih bio je i njihov prvi nastup na Gradskoj otoci u Bihaću sredinom prošle godine.


Gradska otoka Bihać 10. August 2015. godine

Ne sumnjamo da naši sugrađani, ali i gosti iz susjednih nam gradova sa nestrpljenjem iščekuju ovaj koncert koji će biti najbolja uvertira u Novogodišnju noć.

Potrudite se da ulaznice nabavite na vrijeme, a iste ćete moći nabaviti u uličnoj prodaji, turističkim agencijama, radio Bosanska Krupa i u dvorani Luke. 

Vidimo se u petak 23. decembra s početkom u 19:30 h.

/ABC.ba

KOMENTARI