Baufirma Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Tužilaštvo traži veću kaznu: Stanarević iz logora u Ripču civile odvozio i ubijao na Hrgaru
Tužilaštvo BiH zatražilo je veću kaznu za Željka Stanarevića zbog zločina počinjenih na području Bihaća, dok je Odbrana predložila novo suđenje.
Zanimanje: Osuđen na 13 godina zatvora za zločin protiv čovječnosti
Kategorija: Krajina
Tužna ispovijest Bosanca: Kako mi je klađenje uništilo život
Kao posljedica višegodišnje duboke ekonomske i društvene dezorganizacije, Bosna i Hercegovina je postala plodno tlo za razvoj svih vrsta ovisnosti, a najmlađa među njima je ovisnost o igrama na sreću koja se brzo širi i uzima sve veći broj žrtava.
Zanimanje: OVISNOST
Kategorija: BiH
Timovi kojima bi Nurkić mogao pomoći
Košarkaš Denver Nuggetsa Jusuf Nurkić napustiće ovaj klub do 23. februara, krajnjeg datuma za razmjenu igrača u NBA ligi. Trener tima iz Colorada Mike Malone najavio je kako će Nurkić sigurno biti dio trejda jer zaslužuje ulogu startnog centra, što u Nuggetsima pored Nikole Jokića ne može biti.
Kategorija: Sport
Termoizolacijom domova do manjih troškova za grijanje
Izvedba toplinske izolacije fasade zapravo je ulaganje u budućnost radi uštede toplotne i električne energije, ali i dugoročnog rješavanja pitanja troškova energije za grijanje i hlađenje, pogotovo uslijed rasta cijena energenata na stranom i domaćem tržištu, kao što se u posljednje vrijeme dešava sa peletom kazao je za Fenu licencirani energetski certifikator zgrada Nihad Harbaš.
Kategorija: Magazin
Trump dao otkaz ambasadorima u 80 zemalja, a nije imenovao njihove nasljednike
Nedugo nakon što je Donald Trump dao zakletvu kao 45. predsjednik SAD-a, svi ambasadori koje je imenovao Barack Obama dobili su otkaz bez imenovanih zamjena, javlja Independent.
Zanimanje: SAD
Kategorija: Svijet
Trump u Bijeloj kući: Otkriveni planovi nove administracije
Novi američki predsjednik Donald Trump ušao je u Bijelu kuću nakon polaganja zakletve i inauguracijske parade, a Bijela kuća objavila je planove nove administracije.
Zanimanje: SAD
Kategorija: Svijet
Treneri predlažu: Šta vam sve treba za kućnu teretanu
Mnoge studije potvrdile su brojne koristi tjelesne aktivnosti.
Zanimanje: Šta vam sve treba za kućnu teretanu
Kategorija: Lifestyle
Tužan prizor u Sanskom Mostu: Lisica se zaledila u rijeci Sani
Ekstremno niske temperature, koje su proteklih nekoliko dana okovale cijelu BiH, ali i region uzele su popriličan danak.
Zanimanje: Sanski Most
Kategorija: Krajina
Tito kao da je znao: Proročanski je predvidio događaje u svijetu još 1957. godine
U autorskom tekstu "O određenim aktualnim međunarodnim pitanjima", napisanom za ugledni američki magazin Foreign Affairs, bivši vođa Jugoslavije Josip Broz Tito predstavio je manifest vanjske politike koja će obilježiti njegovu vladavinu u narednih 20 godina.
Kategorija: Magazin
Tužba "teška" 20 miliona KM na pomolu: Zenici prijeti finansijski kolaps?
Odluka Gradskog vijeća Zenica da se povećaju komunalne takse pri čemu bi kladionice i ostali priređivači igara na sreću plaćali i do 50.000 KM po uplatnom mjestu prijeti da ugrozi stabilnost budžeta Grada Zenice.
Zanimanje: Kasumović: Imamo osnova za naše poteze
Kategorija: BiH