Baufirma Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
Maserati Ghibli Spyder prodan na aukciji za 920.000 dolara
Rijetki Maserati Ghibli Spyder, jedan od samo 25 koji posjeduju 4,9-litarski V8 motor, nedavno je potpuno restauriran, a potom je prodan za vrtoglavih 920.000 dolara.
Kategorija: AutoMoto
Mladi u Sarajevu nemaju posao, ne putuju, žive kod roditelja, vrijeme provode na kafi i kladionicama
Mladi u Kantonu Sarajevo su u vrlo lošem položaju, teško pronalaze posao, ne usuđuju se osnovati porodicu, ne posjećuju kulturne događaje, ne putuju mnogo, žele napustiti zemlju i uglavnom provode vrijeme u kafićima ili šetnji.
Zanimanje: Svakodnenica
Kategorija: BiH
Ministarstvo odbrane: Izmjenom propisa vojnici će moći ostati u OSBiH i nakon 35. godine
Marina Pendeš, ministrica odbrane BiH, njeni zamjenici Sead Jusić i Boris Jerinić te načelnik Zajedničkog štaba general Ante Jeleč na današnjoj konferenciji za novinare u Sarajevu predstavili su "Izvještaj o radu i postignuća Ministarstva odbrane i Oružanih snaga BiH u 2016. godini".
Zanimanje: SARAJEVO
Kategorija: BiH
Masovni odlasci: Za godinu iz Hrvatske iselilo 60.000 radno sposobnih
Stopa registrovane nezaposlenosti u Hrvatskoj je u decembru 2016. porasla na 14,8 posto, što je treći mjesec zaredom kako nezaposlenost raste na mjesečnom nivou, pokazuju prvi objavljeni podaci Državnog zavoda za statistiku, prenosi Patria.
Zanimanje: PORAZNA STATISTIKA
Kategorija: Hrvatska
Massimo Savić pred koncert: Bihać je grad velikih legendi
Jedan od najkarizmatičnijih pjevača i najupečatljivijih vokala na ovim prostorima - MASSIMO 28. januara, u subotu, nastupit će u dvorani Luke u Bihaću u sklopu Winter Story projekta kojeg realiziraju Stage ART i Bihaćka pivovara. Tim povodom RTV USK posjetila je koncert Massima u Zadru. Pogledajte šta je Massimo poručio svim onima koji će prisustovati subotnjem spektaklu.
Zanimanje: Pogledajte Massimove poruke pred bihaćki koncert
Kategorija: Krajina
Mještani potplješevičkih sela: Neka pada dokle hoće, imamo brašna, drva, mesa…
Potplješevička sela na području Bihaća zametena su s više od pola metra snijega, ali je regionalna cesta koja vodi do Zavalja, Međudražja i Skočaja, uglavnom prohodna. Stariji stanovnici ovih sela kažu kako je zima pokazala svoje zube, ali ni izbliza kao prije tridesetak godina, kad su snježni nameti znali biti viši od tri metra.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Mladi Cazinjani pokazali kako se zabavlja zimi (VIDEO)
Grupa mladih momaka iz Cazina pokazala je kako se zabavlja na zimi na ovim niskim temperaturama, a sve su zabilježili i na video snimku.
Zanimanje: Ako je zima, nije lav!
Kategorija: Krajina
Mladi su usamljeni i zbog toga odlaze
I nakon 16 godina imamo isto stanje - vlast i društvo nisu adekvatno reagovali i mladi masovno odlaze, kaže ekonomistica KULT-a Ajka Baručić.
Zanimanje: Strategije bez efekata
Kategorija: BiH
Minusi uništili bh. poljoprivredu: Ugrožene pčele, smilje, voće...
Minusi su negativno utjecali na voće i povrće, ljekovito bilje, pčele… stav je stručnjaka. U BiH je temperatura bila i -20 stepeni. Najavljuju se novi minusi. To bi moglo imati dalekosežne posljedice za poljoprivredu, piše Večernji list BiH.
Zanimanje: Novi problemi
Kategorija: BiH
Mladen Ivanić bit će saslušan u Tužilaštvu BiH zbog referenduma
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić dobio je poziv Tužilaštva BiH za saslušanje u vezi sa održanim referendumom o Danu Republike Srpske, prenosi Patria.
Zanimanje: POZIV
Kategorija: BiH