Baufirma Salzburg
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zadnje dodani:
JKP Komrad otpočeo odvoz smeća
Obilne snježne padavine i neočišćene lokalne ceste u gradu Bihaću, ali i ostalim općinama Unsko-sanskog kantona onemogućili su komunalcima odvoz smeća iz gradskih i prigradskih naselja na zato predviđene komunalne deponije.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina
Javno pitaju premijera: Gdje su pare?
A SDA je uputila danas javno saopćenje sa pitanjem premijeru USK Huseinu Rošiću šta je sa budžetom USK za 2017 godinu i gdje su obećane pare od Vlade Federacije.
Zanimanje: Premijer Novalić nije ''poslao'' obećana sredstva?
Kategorija: Krajina
Jak vjetar i snježni nanosi otežavaju saobraćaj na dionici puta M-5 Ripač-Lanište
Zbog jakog vjetra koji stvara snježne nanose skrećemo pažnju na putne pravce Ripač-Bosanski Petrovac-Lanište, Bosanski Petrovac-Drvar, kao i na puteve na područkju Kupresa, Livna, Tomislavgrada, Bosanskog Grahova, Posušja i Glamoča. Ekipe putne operative nalaze se na terenu i intervenišu na svim dionicama gdje je to neophodno.
Zanimanje: Stanje na putevima i raspored radarskih kontrola na području USK
Kategorija: Krajina
Jovanović: Nikolić širi mržnju i ugrožava građane
Predsjednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović ocijenio je da ratnohuškačke izjave predstavnika vlasti u Srbiji ozbiljno ugrožavaju stabilnost zemlje i prelijevaju se u već dovoljno nestabilnoj regiji.
Zanimanje: BEOGRAD
Kategorija: Srbija
Juventus započinje pregovore sa Schalkeom, klub iz Torina ne odustaje od Kolašinca
Predstavnici Juventusa će se u naredna dva dana sastati s kolegama iz Schalkea te razgovarati o transferu bh. reprezentativca Seada Kolašinca.
Kategorija: Sport
Jusićev sramni potpis: Prvi bošnjački političar koji ne poštuje Ustavni sud BiH
Samo ako se utvrdi njegova odgovornost za kršenje zakona, zamjenik ministrice odbrane BiH Sead Jusić poručio je da će podnijeti ostavku.
Zanimanje: Oficir izgubio politički kompas
Kategorija: Krajina
Jedini ispravan način: Šta vodi gubitku tjelesne težine
Naša država je opsjednuta dijetama i vježbanjem. Usprkos tome što imamo mnogo teretana, knjiga o dijetama i DVDova o vježbanju, mi s mo jedna od najdebljih i najbolesnijih nacija u svijetu.
Kategorija: Lifestyle
Jusić: Sutrašnje pojavljivanje OS BiH nije dozvoljeno
Zamjenik ministra odbrane BiH Sead Jusić za N1 je rekao kako vojnici Oružanih snaga Bosne i Hercegovine nisu prekršili nikakve odredbe danas u Banjaluci.
Zanimanje: Vojnici Oružanih snaga BiH danas nisu prekršili nikakve odredbe
Kategorija: Krajina
Još jedna uspješna godina iza Udruženja ABC Bihać
Kao i mnogi drugi kolektivi, Udruženje ABC uobičava u zadnjim danima tekuće godine, odnosno na početku naredne kalendarske i poslovne godine da se prisjeti bitnijih momenata koji su obilježili godinu koja je iza nas.
Zanimanje: Inicijative, akcije, aktivnosti i manifestacije
Kategorija: Udruženje ABC
Jedina bihaćka javna kuhinja pred zatvaranjem
Zbog teške ekonomske krize i nedostatka sredstava za finansiranje ugrožen je rad jedine javne kuhinje u Bihaću, koja posluje u okviru humanitarne organizacije "Merhamet", zbog čega su uputili javni poziv za pomoć.
Zanimanje: BIHAĆ
Kategorija: Krajina