Najbolji vicevi sa Balkana
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Ilma d.o.o.

Trgovina i transport


Ilma d.o.o. Bihać proslavila je 25-tu godišnjicu rada sa svojim zaposlenicima ali i objavila povratak u posao.

Trenuno je otvoreno petnaest objekata dok se u narednom periodu  očekuje otvaranje novih kako objekata tako i radnih mjesta.

Ilma d.o. o. Bihać  je osnovana prije dvadeset pet godina, još 1987 godine. Za to vrijeme uspjela je postići ono što rijetko koja domaća firma može , a to je da postoji u kontinuitetu svih 25 godina. Recept za to je, kako kažu vlasnici, upornost,  trud  i rad  kako menadžementa Ilme tako i njihovih radnika. Upravo to je bio povod da se svi zajedno  okupe  u hotelu Rio Mare, koji je takođe dio ovog poduzeća.Proslavi  25 godišnjice rada prisutvovali su svi radnici i rukovodici Ilme .

Edin Dedić, vlasnik i direktor Ilme ovom prilikom je najavljen i povratak u posao ali i obećao nova zapošljavanja. Ilma ima najvjernije potrošače i upravo zahvaljujući njima otvaraju svoje objekte kroz koje dnevno prođe 10.000 kupaca, što  nije malo, riječi su Edina Dedića.

Više od dvije stotine zvanica ali i radnika u cjelovečernjem druženju slavilo je  pored godišnjice i povratak Ilme u maloprodaju. Radnici koji su proveli jedan dio svog radnog vijeka u Ilmi imaju samo riječi hvale. Kažu, da su im ostale samo lijepe uspomene.

Nakon 25 godina rada Ilma ima planove i za naredni period. Predstoji im otvaranje novih objekata a samim tim i otvaranje novih radnih mjesta. Za sada, Ilma ima više od 150 zaposlenih u maloprodaji. U sklopu kopanije posluje još  firmi kompanija u kojima je zaposleno preko  300 radnika. U Ilmi su posebno sretni što su i povrh krize koja vlada u državi u novu godinu ušli s isplaćenim doprinosima i plaćama za zaposlene, kazao je Nedim Dedić, takođe jedan od vlasnika Ilme.

Adresa

Ulica: Grabeška bb

Grad: Bihać

Kanton: Unsko-sanski

Država: BiH   

Kontakt

Telefon: +387 37 313 238

Fax: +387 37 319 194

Web: www.ilma.ba

E-Mail: info@ilma.ba

 

CISO Centar za informisanje, savjetovanje i obuku
Bihaćka pivovara dd Proizvodnja napitaka
CRYSTALS & PEARLS Novi brend zlatarske radnje Šehić
Adnan Dupanović
Kustos
{pre_news|char_limit=180}
Nadina Fajković
DJ
{pre_news|char_limit=180}
Ljubomir Samardžija
Inovator
{pre_news|char_limit=180}
Lidija Skalić
Pjevačica
{pre_news|char_limit=180}